Kinder Healing

Ben jij ouder/ verzorger van een (hoog) gevoelig kind?

Het is mijn wens én missie de nieuwe generatie kinderen, hoogsensitieve kinderen, (ook wel de nieuwetijdskinderen genoemd) De kinderen met de bekende "opgeplakte" labels en/of beperkingen zoals: Autisme, ADHD, Down Syndroom te helpen, begeleiden en ondersteunen in hetgeen zij hier op aarde mogen neerzetten. Daar zij zéér puur en intuïtief zijn en tal van unieke gaven, talenten en een hoger bewustzijn bezitten, kunnen zij moeite hebben met het zich aanpassen in het huidige rationele en prestatiegerichte onderwijssysteem in deze autoritaire, gestructureerde en dualistische samenleving.

Denk hierbij aan:


* Moeite hebben met een eigen plaats in deze maatschappij of in het gezin innemen.


* Slecht slapen.


* Zich onbegrepen/ ongewaardeerd/ eenzaam voelen.


* Niet gezien/ gehoord worden.


* Sociaal distantiëren


* Niet zichzelf kunnen/ durven zijn, wat zich kan uiten in frustraties of woedeuitbarstingen.


Om maar enkele voorbeelden te noemen..

Via lichttaal en klanken (ik communiceer o.a. met dolfijnen, walvissen en andere animalspirits) en in samenwerking met de lichtwereld zal ik de benodigde heling en/of activaties geven. Indien gewenst kan dit met massage worden gecombineerd.


Tevens kunnen er extra tools worden ingezet om zo wat meer duidelijkheid en inzicht in het kind te krijgen. Denk hierbij aan Soundhealing, Thema Kinderkaarten. Ook kan gebruik worden gemaakt van een Voetenbadje, zodat je kind eerst even lekker kan ontspannen.


The Touch of Energy biedt met alle liefde, ondersteuning en begeleiding voor jouw kind, waar nodig.