Kinder Healing

Ben jij ouder/ verzorger van een (hoog) gevoelig kind?

Het is mijn wens én missie de nieuwe generatie kinderen, ook wel Sterren- Kristallen- Indigo- en Nieuwetijdskinderen genoemd, te helpen, begeleiden en ondersteunen in het neerzetten van hun zielsmissie hier op aarde. Daar zij zéér puur en intuïtief zijn en tal van unieke gaven, talenten en een hoger bewustzijn bezitten, kunnen zij moeite hebben met het zich aanpassen in het huidige rationele en prestatiegerichte onderwijssysteem in deze autoritaire, gestructureerde en dualistische samenleving.

Denk hierbij aan:

* Moeite hebben met een eigen plaats in deze maatschappij of in het gezin innemen. 

* Slecht slapen.

* Zich onbegrepen/ ongewaardeerd/ eenzaam voelen.

* Niet gezien/ gehoord worden.

* Sociaal distantiëren 

* Niet zichzelf kunnen/ durven zijn, wat zich kan uiten in frustraties of woedeuitbarstingen.

Om maar enkele voorbeelden te noemen.. 

Ook zal ik hierin de rol van de ouders/ verzorgers meenemen door met hen samen te werken. Tips en tools zullen worden aangereikt zodat zij meer begrip en inzichten in hun kind(eren) mogen krijgen en zo het kind op een andere manier kunnen gaan benaderen en met het kind leren om te gaan.

Via lichttaal en klanken (ik communiceer o.a. met dolfijnen, walvissen en andere animalspirits) en in samenwerking met mijn gidsen/ lichtteam zal ik de benodigde heling en/of activaties geven. Dit doe ik in combinatie met massage.

Wanneer wenselijk, kunnen er extra tools worden ingezet om zo wat meer duidelijkheid en inzicht in het kind te krijgen. Denk hierbij aan Soundhealing, Thema Kinderkaarten. Ook kan gebruik worden gemaakt van een Voetenbadje, zodat je kind eerst even lekker kan ontspannen.

The Touch of Energy biedt met alle liefde, ondersteuning en begeleiding voor jouw kind, waar dit nodig is.

Je bent van harte welkom.